Meld nu aan voor de Academielogo academie

De Academie Digitale Overheid is een innovatief leerplatform dat specifiek is ontwikkeld voor overheidsmedewerkers. De Academie bestaat uit een digitale leeromgeving met interactieve modules, ondersteund door coaching en training-on-the-job. De Academie heeft tot doel ambtenaren toe te rusten met de zogenoemde Future Work Skills. Ze ondersteunt hiermee overheidsorganisaties bij de transitie die noodzakelijk is vanwege de digitalisering van onze samenleving.

Wanneer u interesse heeft in de Academie Digitale Overheid, bekijk dan de brochure, of vraag via onderstaand formulier een vrijblijvend gesprek aan. Wij nemen dan contact met u op om alle mogelijkheden uitgebreid door te nemen.

button_bekijk-de-brochure

 

 

Formulier om informatie op te vragen

Heeft u interesse om met uw overheidsorganisatie (geheel of gedeeltelijk) deel te nemen aan de Academie Digitale Overheid? Via dit formulier kunt u uw organisatie aanmelden. U gaat met dit formulier geen overeenkomst aan. Naar aanleiding van uw aanmelding nemen wij persoonlijk contact met u op om vrijblijvend de voorwaarden en mogelijkheden voor deelname door te nemen, waarna u kunt besluiten tot deelname.

Aanspreekvorm (verplicht)
 heer mevrouw

Uw voornaam (verplicht)

Tussenvoegsel(s) en achternaam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Vast telefoonnummer (verplicht)

Mobiel telefoonnummer (verplicht)

Naam instelling (verplicht)

Type organisatie (verplicht)

Uw functie (verplicht)

Straat en huisnummer (verplicht)

Postcode (verplicht)

Plaatsnaam (verplicht)

Ik heb over de Academie gehoord via (verplicht)