Rijnconsult

Rijnconsult helpt organisaties succesvol veranderen. Wij maken complexe situaties graag helder voor u en stellen we de oorspronkelijke doelen altijd centraal. Wij helpen over andere gemeenten op het gebied van lean, leiderschap en samenwerken in ketens&netwerken. Meer over Rijnconsult.

IenPM

IenPM, Informatie en Procesmanagement, is een dynamisch bureau. We ondersteunen overheidsorganisaties bij de implementatie van innovaties en modernisering. We helpen bij het voorbereiden van de feitelijke innovaties, bij het ontwerpen van de nieuwe procesinrichting, bij het selecteren van de geschikte ICT voorziening en bij het implementeren van de totaaloplossing. Meer over IenPM.

Digicoaches

Digicoaches helpt mensen en organisaties om thuis te raken in de digitale wereld. Wij bieden verschillende vormen van training en coaching, gericht op het slimme gebruik van technische hulpmiddelen. Samenwerken, overleggen, kennis delen, resultaten boeken: het kan zoveel effectiever en efficiënter, maar ook persoonlijker en plezieriger. Digicoaches slaat de brug tussen ICT en de werkvloer. Hard werken wordt smart werken. Meer over Digicoaches.

Vincent Aalbers

Vincent Aalbers helpt gemeenten om van goede voornemens tot praktisch resultaat te komen. Bijvoorbeeld in het sociaal domein, rond dienstverlening, bij informatiemanagement of bij de omgevingswet. Vincent haalt resultaat door met behulp van het Driehoeksmodel drie factoren te verbinden: inhoudelijke focus, effectief samenwerken tussen de betrokken mensen en individuele motivatie en betrokkenheid. Meer over Vincent Aalbers.