Kosten voor deelname met de gehele instelling

De kosten voor deelname als Overheidsinstelling aan de Dag van de Digitale Overheid zijn als volgt opgebouwd (alle kosten exclusief BTW). Er geldt een instaptarief van €1.000. Elke studiedag tot max. 30 deelnemers kost vervolgens €5.500. Kosten voor een professionele moderator zijn €1.500. Elke moderator zal een studiedag van maximaal 30 deelnemers begeleiden. Indien de overheidsinstelling meer medewerkers aan de studiedag wil laten deelnemen, dan kan zij extra studiedagen voor maximaal 30 deelnemers afnemen voor telkens €5.500 per studiedag, en €1.500 per extra moderator.

Een rekenvoorbeeld: indien een overheidsorganisatie met 90 medewerkers wil deelnemen aan het decentrale gedeelte en de moderatoren graag bij de organisatie wil afnemen, dan gelden de volgende kosten: €1.000 instap, 3 x €5.500 voor de studiedagen en 3 x €1.500 voor de moderatoren.

FOTO 1 IMG_1234

Kosten voor individuele deelname aan het Centraal Congres

Dankzij de samenwerking met de gemeente Harderwijk hebben we de kosten voor deelname aan het congres substantieel kunnen verlagen. De prijs voor een bezoek aan het Centraal Congres als individueel deelnemer bedraagt dit jaar €75,00 exclusief BTW voor medewerkers van (semi-)overheidsinstellingen. Vertegenwoordigers van commerciële instellingen betalen €250,00 exclusief BTW. Alle kosten voor de hele dag zijn hierbij inbegrepen.

Klik hier voor meer informatie over de opbouw van het evenement. Aanmelden voor individuele deelname aan het Centraal Congres kan via dit aanmeldingsformulier. Meer informatie over deelname als overheidsinstelling kunt u hier opvragen.