Speciale modules in de Academie Digitale Overheid

In plaats dat u bij een regulier congres in korte tijd een vrijwel onmogelijke hoeveelheid informatie moet verwerken, maakt u efficiënt gebruik van eigentijdse technologie. We passen blended learning toe. Wanneer u zich inschrijft voor de Dag van de Digitale Overheid, krijgt u toegang tot twee speciale modules in de Academie Digitale Overheid, met exclusief materiaal waarmee u zich voorbereidt op het evenement. Op de dag zelf is daardoor veel ruimte voor verwerking en verdieping. Het streven is dat alle deelnemers bij de start van de dag een min of meer gelijkwaardig kennisniveau hebben van het thema.

Module Robotica: Randall van Poelvoorde

Randall van Poelvoorde is een disruptive technology strategist, ondernemer, technologie expert en keynote spreker. Randall is directeur/eigenaar van RobotXperience.com. Ook is hij als gastdocent verbonden aan Nyenrode Business University waar hij aan het executive MBA managers inspireert om na te denken over de gevolgen van technologische ontwikkelingen voor hun klanten en dus hun eigen bedrijf.

Randall is geboren is een familie van ingenieurs en ondernemers. Zijn fascinatie voor technologie is eeuwig. Hij heeft hands-on ervaring met disruptieve businessmodellen opgedaan als marketing manager van Autotrack en Independer.nl In die startups leerde hij hoe je samen met anderen technologie kan gebruiken om een hele bedrijfstak binnen drie jaar totaal te ontwrichten.

Met de oprichting van het platform Robots.nu in 2009 kreeg technologie nog meer plek in zijn werk. Vanuit het onderwerp robots was de link met de exponentiële groei van technologie snel gemaakt. Randall zag toen in dat we op dit moment in de meest bijzondere tijd ooit leven.

Module Blockchain: Marloes Pomp

Marloes Pomp is de initiatiefnemer en Programmamanager voor de Blockchain projecten binnen de overheid en ze is verantwoordelijk voor de internationale strategie van de Nederlandse Blockchain Coalitie.

Om de exacte mogelijkheden en bedreigingen van Blockchain technologie vast te stellen, startte Marloes 35 projecten binnen de overheid. Hiernaast heeft ze een internationaal netwerk met overheden opgebouwd om samen te werken op verschillende onderwerpen, het delen van prototypes en kennis.

De professionele interesse van Marloes richt zich op tech-innovatie binnen de overheid.

Verder is ze adviseur voor het SIDN fonds, de Nederlandse Rechtbank en verschillende ICO’s.